ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

IMG-20180221-WA0004

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δίνουμε όρκο στις μητέρες των μαρτύρων απο τις ΗΠΑ, Γερμανία, Βρετανία και Ισπανία : Το Άφριν δεν θα πέσει και θα νικήσουμε τον τουρκικό φασισμό.

Τα παιδιά σας, όπως χιλιάδες παιδιά του Κουρδιστάν, δεν φοβήθηκαν τον τουρκικό φασισμό. Ουτε κι εμείς. Δεν τους φοβηθήκαμε και δεν θα τους φοβηθούμε.

(Τα παιδιά σας) ήταν κάποιοι από εμάς, έτσι, σε ότι έχουμε ιερό, θα εκδικηθούμε γι’αυτούς!

Ότιδήποτε άτιμο και κακό έχει συγκεντρωθεί στον σάπιο εχθρό μας. Ναι! Ο εχθρός μας είναι σάπιος και έχει αποστασιοποιηθεί από οτιδήποτε ανθρώπινο, μέσα απο έναν διεστραμμένο σωβινισμό.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή και την αξιοπρέπεια του να είσαι άνθρωπος.

Αυτό σημαίνει πως πολεμάμε για την ελευθερία. Αρνούμαστε μια ζωή όπου δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε, να σκεφτούμε, να περπατήσουμε, να μιλήσουμε ή να πράξουμε ελεύθερα γιατί ο δικός μας αέρας είναι ευλογημένος. Το μυαλό μας καθαρό όσο και ο ουρανός μας. 

Η γή μας είναι ιερή. Το θάρρος μας είναι σαν τα βουνά μας, τα μεγαλειώδη και άτρωτα. Η γλώσσα μας είναι πανέμορφη, Η ζωή μας είναι μεγαλοπρεπής επειδή πιστεύουμε πως η ζωή είναι αντίσταση. Εκτός απο μαχητικά αεροπλάνα και ντρόουν, που είναι νέας τεχνολογίας, ο εχθρός μας χρησιμοποιεί και το ψέμα για όπλο ενω εμείς είμαστε μαχητές της αλήθειας. Κυνηγάμε και επιδιώκουμε την αλήθεια. Αλήθεια για μάς είναι μια ζωή με νόημα, με κίνηση. Με άλλα λόγια, η αλήθεια είναι μια έκφραση της ελευθερίας της κοινοτικής ύπαρξης.

Έχουμε μάθει αυτήν την αλήθεια απο τον αρχηγό και φιλόσοφό μας Serok (Πρόεδρο) Apo.

Η αφοσίωση και η εκτίμηση για τον Serok Apo δεν μετριέται. Θα κάνουμε πόλεμο ενάντια σε όποιον προσπαθεί να μας απομακρύνει απο την νίκη, απο μια ζωή με ελευθερία και νόημα. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για μας.

Στον δρόμο για την νίκη έχουμε και τους μάρτυρες μας ως αρχηγούς. Η μάρτυρας Ζιλάν, που έκανε τον εαυτό της όπλο και ανατινάχτηκε στην καρδιά του εχθρού πριν απο εικοσι-δύο χρόνια είναι ενα παράδειγμα των αρχηγών μας. (Η Ζιλάν) είπε : Η ζωή που αποκαλώ δικιά μου είναι πραγματικά υπέροχη, θέλω να είμαι ευλογημένη με μία ζωή γεμάτη νόημα και να κατορθώσω μια μεγάλη πράξη, επειδή αγαπάω την ανθρωπότητα τόσο πολύ αλλα και την ίδια την ζωή, γι’αυτό θα ήθελα να καταφέρω αυτην την πράξη”.

Οι μάρτυρες Ρομπίν, Ζανά,  Κενταλ και Μπαράν, επίσης ευλογήθηκαν με μια ζωή με νόημα.

Η αντιμετώπιση του τουρκικού φασισμού είναι απο μόνη της μια μεγαλειώδης πράξη που απαιτεί αμέτρητο θάρρος και επιμονή. Χαρακτηριστικά που διέθεταν οι τέσσερις συντρόφοι μας στο έπακρον. Αγαπούσαν τόσο πολύ τους ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με την πιό κατακριτέα μορφή γενοκτονίας και κλεπτοκρατίας, αυτή του φασιστικού τουρκικού κατεστώτος.

Sehid Namirin! Οι μάρτυρες ποτέ δεν πεθαίνουν!

Γιατί μια ζωή με νόημα, με αντίσταση και μεγαλειώδεις πράξεις είναι μη αναστρέψιμη.

Καμία τυρρανία δεν μπορεί να αντιστρέψει αυτά που γίνονται στο όνομα της αντίστασης κατά των “δεσποτών”.

Οι Μάρτυρες μας ζουν ακόμα μέσα απο τον αγώνα μας. Ζουν μέσα απο την θέληση μας να αντισταθούμε. Γι’αυτό δεν υπάρχει θάνατος για τους μαρτυρες μας. Από αυτούς αντλούμε την δυναμή μας. Καλύτερα να στεγνώσει το αίμα στις φλέβες μας, παρά να ξεχάσουμε τους μαρτυρες μας!

Με σημαία μας τη φιλοσοφία του Serok Apo και των μαρτύρων μας, τώρα υπερασπιζόμαστε το Αφριν απο το φασιστικό τουρκικό κράτος και τις συμμορίες του, Daesh και Al Qaeda. Η πιό άνομη συμμαχία που έχει δει ποτέ ο κόσμος μας. Δολοφονούν παιδιά, άμαχους, γιαγιάδες και παππούδες.

Κλέβουν και καταστρέφουν την φύση, στοχοποιούν εσκεμμένα απλούς πολίτες και ακρωτηριάζουν τα πτώματα των (γυναικών) μαρτύρων μας.

Όσο πιο πολλά χτυπήματα δέχονται απο τους συντρόφους μας στις YPG, YPJ και SDF(QSD) τόσο πιο βάρβαροι γίνονται. 

Αλλα όπως καταστρέψαμε τις συμμορίες του ISIS, έτσι θα τιμωρήσουμε και αυτούς που προσπαθούν να κατστρέψουν το πανέμορφο Αφριν. Θα τους νικήσουμε και θα ρημάξουμε την αλαζονία τους, θα διαμελίσουμε την ματαιοδοξία τους και θα συνθλίψουμε την θέλησή τους.

Κάνοντας αυτό, θα τους στερήσουμε την κτηνωδία που τους χαρακτηρίζει και θα τους αποτρέψουμε απο το να μολύνουν την ιερή γη, τον ουρανό, τα ποτάμια και τις λίμνες του Αφριν.

Αυτή είναι η υπόσχεση μας στον Serok Apo, στους μάρτυρές μας και στις μητέρες των μαρτύρων μας.

Ζήτω η αντίσταση του Αφριν!

Ζήτω οι YPG, YPJ, SDF(QSD)

Biji Serok Apo!